Diensten

Beeldbewerking

Ilona Verhagen
Ik kan nog zoveel over mijzelf vertellen, maar uiteindelijk ben ik zo goed als mijn laatste werk.

Ruim 20 jaar geleden ben ik gestart binnen de grafische branche. In 1999 ben ik begonnen bij Nerocmediaware en ben daar 8 jaar werkzaam geweest. Ik hield mij bezig met beeldbewerking en colormanagement van foto's. In 2004 verder gegaan als zelfstandige ZZP-er/freelancer onder de naam IC-Best. Veel ervaring opgedaan in die tijd bij onder andere fotostudio's en reclamebureaus maar ook binnen bedrijven als Grontmij, Philips en Kijkshop. De werkzaamheden liepen uiteen van beeldbewerking, colormanagement, fotostudiowerk en dtp-werkzaamheden voor veel bekende merken en bedrijven als: Vespo, Artishock, Coppelmans, Philips, Grontmij, Vogels, Basiq dental.

01.

Business to business

Onder de naam 'In Orde reclamediensten' verricht ik Inhouse, grafische diensten voor bedrijven in de breedste zin van het woord. Maar ook vanaf eigen locatie kan ik klanten voorzien van alle gewenste diensten. Voordeel voor bedrijven is dat ik hierdoor flexibel ben qua werktijden en werkplek.

02.

Dienstverlening

De dienstverlening gaat verder dan alleen dtp-werkzaamheden, illustreren, fotografie en beeldbewerking. Mocht er behoefte zijn aan drukwerk, websites, content of strategisch en creatieve concepten, dan heb ik een team van specialisten ter beschikking waarmee ik samen werk om totaaloplossingen aan te bieden.

03.

Klanten

In Orde reclamediensten luistert naar uw wensen, denkt mee in het proces en realiseert binnen elk budget. Een voorbeeld van klanten waarvoor ik gewerkt heb zijn: Artishock, Basiq Dental, Coppelmans, Grontmij, Mega Group, Philips, Vespo.

Ilona heeft in het verleden voor Qualis beelden bewerkt en deed dit altijd zeer vakkundig. In een handomdraai weet zij van eenvoudige foto’s prachtplaatjes te maken.
Arjan de Lange

Art-director - Qualis -

Ilona is zeer vakkundig, iemand met een positieve instelling die niet bij de pakken gaat neerzitten als het even tegen zit. Ze heeft aan een half woord genoeg en zal je te allen tijde adviseren als iets efficiënter of beter kan worden gedaan.
Pieter Bekkers

Publishing Services

Naast een prettige persoonlijkheid, is Ilona ook snel inzetbaar. Ze werkt gestructureerd en weet goed haar weg in Photoshop. Fijn dat ze ook meedenkt hoe iets op de lange termijn efficiënter kan.
Noortje Haegens

Brand Advisor

Ilona is doortastend en werkt geordend.  Met haar oog voor detail zien de door haar bewerkte beelden er altijd uitstekend uit. Ze weet iedere keer weer, van een losse foto, een mooi sluitende herhaling/rapport te maken. Ik kan telkens op haar rekenen. Mijn aanvraag is bij haar in goede handen.
Ilona Opheij

Widemex